Snagu OO SDA Visoko dala je i MZ-a Poriječani, gdje je večeras 24.09.2018. godine na prepunom igralištu “Piskavice” na Piskavicama održan predizborni skup. Prisutnima su se obratili predsjednik OO SDA Visoko Mirza Ganić i kandidati OO SDA Visoko na predstojećim izborima.

Građani su informisani o projektima koji su realizovani ili su u fazi realizacije, a iste finansiraju institucije na čijem su čelu kadrovi SDA, kao i o projektima koji će se realizovati kada ako Bog da SDA pobijedi!

Predsjednik OO SDA Visoko, a ujedno i kandidat za Parlament FBiH Mirza Ganić istakao je da su građani ti koji će na izborima izabrati put, jer od istih zavisi da li će uslijediti nastavak prosperiteta ovog kraja ili ne! Mi smo dokazali da je SDA dobitna kombinacija, a ostaje na Vama drage komšija, prijatelji i poznanici da vidimo da li to prepoznajete!

Ovi su izbori bitni za Kanton, Federaciju i državu Bosnu i Hercegovinu i ne smijemo imati kalkulacija, moramo biti jedinstveni i moramo raditi u interesu našeg naroda!

Ovo su najozbiljniji izbori. Imamo dva miliona Bošnjaka i 127 političkih stranaka, svaka mahala, svaka ulica ima stranku. Moramo znati šta je naš interes, te ne smijemo zaboraviti da je naš nacionalni interes bio i ostao jaka država Bosna i Hercegovina.

Što je veća podrška birača za SDA veća je mogućnost razvoja. Tako je uvijek bilo, tako će ako Bog da biti i ubuduće. Kada je jaka SDA, jaka je i Bosna i Hercegovina!

#SNAGA NARODA