Kandidati Općinskog odbora SDA Stari Grad Sarajevo Jasmina Tokić, Haris Zahiragić i Anera Kestendžić posjetili su jučer naše komšije i sugrađane u MZ Logavina.

Kandidate je posebno zanimalo mišljenje građana o programu “Pokrenimo Sarajevo zajedno” iza kojeg stoji lista SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo. Tom prilikom građani su dali podršku ovom programu razvoja Sarajeva, sa porukom da su prijatno iznenađeni da je jedna politička stranka ponudila opciju i program sa rješavanjem konkretnih izazova koje ima naš grad i kanton. “Sarajevo i Bosna i Hercegovina su nam sve i za ovo dvoje vrijedi se boriti i raditi”, kazali su.

“Ono što nas posebno raduje je pozitivan stav i podrška koju su nam pružili sugrađani.U narednom periodu naši kandidati će nastaviti obilazak našeg lijepog Sarajeva i Starog Grada. Plan je obići veći dio starogradskih mahala kako bi u razgovoru sa građanima došli do zajedničkih rješenja. Snaga za nove pobjede zaista potiče iz snage naroda, hvala vam za podršku”, riječi su Abdulaha Skake gradonačelnika Sarajeva i predsjednika OO SDA Stari Grad.